FACE YOGA
SCANDINAVIA
Your choice - Create your own wellness routine!Your Choice

"Your Choice" är ett smörgåsbord fyllt av kortare, enstaka kurser med mer specifika fokusområden; t.ex. "Make a change - ett strålande leende"
och "Wrinkles away" - minska fina linjer i pannan.

I Your Choice skapar du din egen väg till din hälsa. Människan är ju trots allt unik, har olika behov,  önskemål och du har säkert tankar kring vad välmående, balans och skönhet är.

En investering som gäller ett helt år!

Varje kurs gäller ett helt år från inköpsdatumet. Och du kan ta del av kursen så många gånger du vill under denna period.
En investering på 299:- är en kostnad på 80 öre/dag.

Allt hänger ihop! 

Vi vill att du alltid har i åtanke att allt hänger samman!

Det yttre speglar det inre måendet, har du god sömn och återhämtar dig syns det ansiktet i form av lyster och spänst. Håller du kroppen mjuk och vital minskar du ofta smärtproblematiken, även det speglar sig i hud och linjer i ansiktet. Och samma sak gäller att hålla igång kroppens blodcirkulation och öka syrestättningen. Därför ser du även konditionsträning, meditationer och yogaklasser i vårt utbud!

 Kontinuerligt fyller vi på med ytterligare kursmaterial inom områden som kvinnor ofta efterfrågar - så håll utkik!

Your Choice- Let´s create your own wellness routine! Kurser & Program- För dig som önskar ett färdigt och väl genomtänkt program.

Det här är kurser och program som är större och mer omfattande. De är fyllda med noggrant utvalt innehåll skapat för kvinnor som är 40+ och utgår från ett specifikt tema så som "Age with grace eller "Stress less".  

Kurser som skapar förutsättningar för att hitta tillbaka till det vitala, hälsosamma, starka och vackra. Att lära sig tycka om sig själv och skapa det liv och mående man önskar. Allt med fokus på välmående och ett välbalanserat liv fyllt med livsglädje och respekt.

Face Yoga Club- En exklusiv klubb framtagen för kvinnor som önskar mer av livet.

Här hittar du ett ständigt expanderande utbud med minikurser som är lätta att göra när som på dagen. Du hittar mängder med övningar för ansikte, kropp och sinne samt värdefulla livsstilstips.

I medlemskapet är du även med i vår härliga community och får ta del av livesända klasser, challenges och mycket annat som inspirerar. Du kan välja medlemskap för en månad eller ett årsmedlemskap. Nyfiken men vill se utbudet först? Då bjuder vi på din första månad.

It´s never to late- Cecilia & Katarina

FACEYOGA CLUB
Gratis en månad

PICK & MIX
Create your own wellness routine

FACEYOGA CLUB
Ett exklusivt medlemsskap

KURSER & PROGRAM