FACE YOGA SCANDINAVIA
AGE WITH GRACE


OM OSS 

Faceyoga Scandinavia är skapad för dig, medvetna kvinna 40+ som lever ett aktivt liv i full fart. Där fritid balanseras med karriär, vänner och familj. Du är kvinnan som älskar att känna dig vacker, stark och fylld med kraft och energi. Helt enkelt vital! 

Kanske har du hittat hit då du kommit till en punkt där du inte känner igen din kropp och sinne. 
Du tål inte stress som tidigare, huden har börjat tappa sin lyster och spänst. Även kroppen är ibland tröttare. Och förmodligen känner du dig inte så bekväm i dessa förändringar som kommer smygande. Du vill gärna hitta tillbaka till livskraften och harmonin men förändringen får inte ta för mycket av din värdefulla tid. Detta har vi haft i åtanke när vi skapat vårt material och många av våra övningar kan genomföras i samband med dina redan befintliga vardagsrutiner.

Vi vet precis hur det känns, då även vi är kvinnor och går igenom samma förändringar som du. 
Vi valde att möta förändringen med en hållbar livsstil.

Katarina & Cecilia 

VÅR METOD GÖR SKILLNAD

Vi vet alla att en hälsosam livsstil med bra mat och rörelse bidrar till en hälsosam kropp. Är du riktigt målfokuserad kan du forma om kroppen som du önskar genom att gå ner/upp i vikt, bygga muskler eller aktivera muskler som gått i vila. Vad inte lika många vet är att du kan göra exakt detsamma med ansiktets muskler.

Vår metod är unik då vi utgår från Yoga med Ansiktsyoga i störst fokus. Men vi tror på ett holistiskt synsätt och inkluderar yoga och annan typ av rörelse för kropp och knopp.

Här kommer du hitta övningar, utmaningar och tips med fokus på kost. Och då menar vi inte stränga, ohållbara dieter och träningsprogram, utan hur du genom kunskap om vad som stärker och passar just dig kan skapa dagliga, hållbara rutiner - med guldkant såklart.  

Andetaget kommer du se som en röd tråd i allt vi gör. Det är en central del i din hälsa som främjar ditt välmående - dels genom att syresätta dina celler och dels minska stress och oro.  

Let´s age with grace! 

CECILIA

"Med stolthet har vi skapat ett koncept som känns helt rätt i tiden.

Jag ser det som en ynnest att få inspirera och utbilda kvinnor till att se möjligheter i att det finns otroligt mycket man kan göra för att bibehålla sin kraft, glädje och hälsa."

"Känslan när man hör att någon känner sig vacker inifrån och ut redan när man vaknar den känslan är obetalbar. Då vet man att vi gjort skillnad"

Cecilia Alm- Grundare av Face yoga Scandinavia. Yogalärare, Din specialist på Ansiktsyoga & dessutom livsstilscoach

KATARINA

"I mitt arbete inom friskvård, yoga och träning möter jag i stort sett dagligen kvinnor som uttrycker en känsla av att ”det är för sent”. För sent att börja träna, för sent att få en smidigare och smärtfri kropp och för sent att hitta nya, hälsosammare vanor. Inget kan vara mer fel. 

Och - det behöver inte vara krångligt, smärtsamt eller dyrt.  Låt oss vara din inspiration, dina ivriga påhejare och dina guider på vägen. Varmt välkommen till vår community!

Katarina Svahn - Grundare av Face yoga Scandinavia. Yogalärare, massör, kinesiolog, funktionell tränare, löpcoach

"Att kunna förmedla både kunskap och energi digitalt är en begåvning som inte alla besitter. Jag känner Cecilias energi hela vägen genom rutan"

Får erkänna att jag kände mig skeptisk till ansiktsyogan till en början men bara efter några veckor ser jag hur lystern kommit tillbaka till huden och  jag känner att jag fått en mer varm utstrålning."

Dessutom är jag mindre spänd i ansiktet.

Hanna, 48 år

 "Katarina och Cecilia är två kvinnor som som verkligen vill dela med sig av sin kunskap kring välmående. Våra vägar möttes på ett retreat de arrangerade för något år sedan.

Den värmen, kunskapen och glädjen de delade med sig då gjorde stor skillnad för mig och jag kommer definitivt vara en av dem första att signa upp mig till deras medlemskap här på Face Yoga Scandinavia!"

Margareta, 62 år

 "Jag har haft Katarina som personlig tränare under flera år. Hon besitter gedigna kunskaper och har förmågan att göra träningen rolig, lättillgänglig och lagom utmanande. Hennes bank av övningar är nog outtömlig...
Plötsligt har styrketräning blivit roligt! Yogaklasserna gör underverk för både kropp och själ. Jag är absolut starkare, rörligare och känner mindre smärta i kroppen sedan jag började träna med Katarina". 

Maria, 53 år

FACEYOGA CLUB
Gratis en månad

PICK & MIX
Create your own wellness routine

FACEYOGA CLUB
Ett exklusivt medlemsskap

KURSER & PROGRAM

Våra mest populära kurser

Access hundreds of hours of amazing, in-depth courses including hours of step-by-step instructions, weekly office hours and much more from the biggest names.

5-10 minuters klasser

För dig som är busy, önskar resultat. Som är mitt i karriären. Som behöver men sällan tar en paus bara för dig. 

Vår populära Community

Join our community and connect with students from around the world who are just like you. Learn and share with the every growing community.

INNER BEAUT

Self-care, self-love och self-compassion. Här delar vi med oss av mindfullnessövningar. Morgonrutiner,

OUTER BEAUTY

Feel god övningar där yoga och ansiktsyogaövningar hjälper dig känna dig starkare, vackrare och mer balanserad. Övningar som är lätta att ta till sig i vardagen och som tar ingen eller lite av din tid.

Vår populära Community

Join our community and connect with students from around the world who are just like you. Learn and share with the every growing community.