FACE YOGA
SCANDINAVIA
Face yoga Club- Ett exklusivt medlemskap


Face Yoga Club lanseras under hösten 2024- Och är en exklusiv klubb framtagen för kvinnor som önskar mer av livet.

Face Yoga Club är:

Här hittar du ett ständigt expanderande utbud med minikurser som är lätta att göra när som på dagen.
Du hittar mängder med övningar för ansikte, kropp och sinne samt värdefulla livsstilstips.

I medlemskapet är du även med i vår härliga community och får ta del av livesända klasser, challenges och mycket annat som inspirerar.

Du kan välja medlemskap för en månad eller ett årsmedlemskap. Nyfiken men vill se utbudet först? Då bjuder vi på dina första 14 dagar.

Face Yoga Club- Let´s make you and your life beautiful! 

Your Choice- Create your own wellness routine. 

Då vi alla är unika och har olika behov, önskemål och tankar kring vad vi vill måna om eller förändra i vårt liv, utseende, välmående och hälsa. Har vi skapat en oas fylld med övningar, rutiner, tips och råd kring detta.

Your Choice är för dig som vill skapa ditt eget program. Och investera i de övningar du har valt.

Självklart hittar du även här våra bästa tips och övningar för hur du ex. får bättre kvalitetssömn, minskar rynkor och stress, bygger styrka, fixar snabba och nyttiga mellanmål - och så mycket mer. 

Kurser & Program- För dig som önskar ett färdigt och väl genomtänkt program.

Det här är kurser och program som är större och mer omfattande. De är fyllda med noggrant utvalt innehåll skapat för kvinnor som är 40+ och utgår från ett specifikt tema så som "Age with grace eller "Stress less".

Kurser som skapar förutsättningar för att hitta tillbaka till det vitala, hälsosamma, starka och vackra. Att lära sig tycka om sig själv och skapa det liv och mående man önskar. Allt med fokus på välmående och ett välbalanserat liv fyllt med livsglädje och respekt.

  Selflove och selfcare är våra bärande ledord. Cecilia & Katarina